avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As putea iesi anticipat la pensie.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As putea iesi anticipat la pensie.

Va multumesc pentru atentia acordata ieri. Astazi revin cu o alta intrebare. Dupa cum va spuneam sunt nascut in 14-09-1962, am absolvit o scoala profesionala de 1/6 ani am lucrat in grupa 1 subteran 10 ani la care mai adaug o vechime de 22 ani fara grupa. Raspunsul Dstra. a fost ca varsta de pensionare va fi de 60. se pot cumpara cei 3 ani? Sau pot iesi anticipat. Cat la suta pierd din drepturi? Si daca am lucrat un an in Grecia, il pot atasa la vechimea din Romania?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:51, 1 Februarie 2019
Trebuia sa continuati discutia acolo unde ati inceput-o.
Va voi raspunde tot acolo.
Rog moderatorii sa mute postarea si sa stearga caest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta pot iesi la pensie MysterB MysterB Nascut la 14-09-1962. Cu scoala profesionala de 1/6 ani, 10 ani de grupa 1. Subteran, 22 ani vechime in campul muncii, fara a adauga si pe cei 10 de grupa ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona mai devreme? MysterB MysterB M-am nascut la 14-09-1962..am absolvit o scoala profesionala de 1/6 ani. Am 10 ani de grupa 1 si o vechme in munca de aproximativ 22 ani fara a pune la ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita varsta marina_karina1957 marina_karina1957 nascuta in 1957 09-14 in prezent pensionata pe caz de boala gr2 .Intrebare;am vechime de 32 de ani din care 4ani si 11 luni in gr2 de munca. si cu ce punctaj ... (vezi toată discuția)