avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca58

Activitate Bianca58

Răspuns la discuția Contestatie recalculare pensie
Puteti sa ma ajutati cu un model? Care este temeiul legal? E vorba recalcularea pensiilor pentru grupe de munca, Multumesc!
Răspuns la discuția Contestatie recalculare pensie
Puteti sa ma ajutati cu un model? Care este temeiul legal? E vorba recalcularea pensiilor pentru grupe de munca, Multumesc!
Conform legilor in vigoare, unde trebuie sa ne adresam pentru cotestarea rezultatului recalcularii pensiei?
Ma puteti ajuta cu un model de cerere intoarcere executare silita?
Va multumesc foarte mult!
Sper sa nu ma trezesc cu surprize.... Nu stiu ce as mai putea intreprinde sa-i lamuresc pe cei de la personal (SE PRICEP NUMAI LA PENSII MILITARE).......
Ce argumente as putea sa le mai prezint???
Angajatorul meu (unitate militara) nu cunoaste acestea- Biroul personal motiveaza ca nu are norme de aplicare ,
Am aviz favorabil din partea Comandantului pentru a ramane in activitate
In cerere am invocat Codul Muncii, art 56-2019-actualizat. Ce-mi ramane de facut in continuare?

Nu inteleg.... Voi putea ramane in activitate? Ce trebuie sa mai fac?
Buna ziua! Multumesc. Am depus cerere insa angajatorul motiveaza ca nu are baza legala (norme de aplicare) pentru a ma mentine in activitate pana la varsta de 65 ani . Am citit ieri ca a fost adoptata de catre Camera Deputatilor o hotarare care modifica OG si hotatrarea CCR - FEMEILE ISI POT CONTINUA ACTIVITATEA CEL MULT 3 ANI
Sunt nascuta la 26.06.1958. In conditiile actualei legi am dreptul sa ma pensionez la 60 de ani si 1 luna, dar doresc sa continui pana la 63 de ani.
Intrebarea mea este cand are dreptul angajatorul sa imi inceteze contractul de munca: in luna iulie sau sau la implinirea varstei de 63 de ani?
Multumesc