avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie recalculare pensie

Conform legilor in vigoare, unde trebuie sa ne adresam pentru cotestarea rezultatului recalcularii pensiei?
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Bianca58, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 17 Septembrie 2019
La tribunalul de dociliu.
Puteti sa ma ajutati cu un model? Care este temeiul legal? E vorba recalcularea pensiilor pentru grupe de munca, Multumesc!
Tribunalului in a cărui rază teritorială aveti domiciliul .

Art. 142 Legea 127/2019

(1) Cererile îndreptate împotriva CNPP sau împotriva caselor teritoriale de pensii, având ca obiect drepturile de pensie și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special, se adresează instanței în a cărei rază teritorială își are domiciliul ori sediul reclamantul.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Puteti sa ma ajutati cu un model? Care este temeiul legal? E vorba recalcularea pensiilor pentru grupe de munca, Multumesc!
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun o contestație privind decizia de pensionare ?drobeta ... mărculescu f Dumitru mărculescu f Dumitru Unde depun o contestație privind decizia de pensionare ?Drobeta Turnu Severin (vezi toată discuția)
Judecatorie sau tribunal sectie civila? OLGAS OLGAS Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot ataca hotararea Comisiei Centrale de Contestatii. La judecatorie sau la tribunal sectia civila? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Proces casa de pensii marian_badea marian_badea Dosarul meu de pensie este la Casa de pensii sector 5, Bucuresti. Intre timp mi-am schimbat domiciliul in Cernavoda. Am si un proces, cu casa de pensii, care ... (vezi toată discuția)