avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde depun o contestație privind decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde depun o contestație privind decizia de pensionare ?Drobeta ...

Unde depun o contestație privind decizia de pensionare ?Drobeta Turnu Severin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 2 Iunie 2023
Cererile îndreptate împotriva CNPP sau împotriva caselor teritoriale de pensii, având ca obiect drepturile de pensie, indemnizații și pensii de serviciu prevăzute prin legi cu caracter special, se adresează Tribunalului în a cărui rază teritorială aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie recalculare pensie Bianca58 Bianca58 Conform legilor in vigoare, unde trebuie sa ne adresam pentru cotestarea rezultatului recalcularii pensiei? (vezi toată discuția)
Proces casa de pensii marian_badea marian_badea Dosarul meu de pensie este la Casa de pensii sector 5, Bucuresti. Intre timp mi-am schimbat domiciliul in Cernavoda. Am si un proces, cu casa de pensii, care ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensie BiancaTudose BiancaTudose buna ziua! Bunica mea s-a pensionat cu 53 de ani vechime, dintre care o mare parte din ei a lucrat in grupa a II- a de munca. S-a emis decizia in data de ... (vezi toată discuția)