avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Proces Casa de Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Proces Casa de Pensii

Dosarul meu de pensie este la Casa de pensii sector 5, Bucuresti. Intre timp mi-am schimbat domiciliul in Cernavoda.
Am si un proces, cu casa de pensii, care s-a incheiat. Am obtinut partial castig de cauza ( desi in prima pronuntare obtinusem toate drepturile, la apel s-au scos unele din drepturiele castigate).
Vreau sa initiez un nou proces tot la Bucuresti, pt. a obtine toate drepturile ( cele care au fost eliminate).
Pot sa initiez acest proces tot la Bucuresti, sau trebuie sa transfer dosarul de pensie la Casa de pensii Constanta si sa initiez procesul la Constanta? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
marian_badea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 19 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererile îndreptate împotriva CNPP sau împotriva caselor teritoriale de pensii, având ca obiect drepturile de pensie, indemnizații și pensii de serviciu prevăzute prin legi cu caracter special, se adresează instanței în a cărei rază teritorială își are domiciliul reclamantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie recalculare pensie Bianca58 Bianca58 Conform legilor in vigoare, unde trebuie sa ne adresam pentru cotestarea rezultatului recalcularii pensiei? (vezi toată discuția)
Unde depun o contestație privind decizia de pensionare ?drobeta ... mărculescu f Dumitru mărculescu f Dumitru Unde depun o contestație privind decizia de pensionare ?Drobeta Turnu Severin (vezi toată discuția)
Judecatorie sau tribunal sectie civila? OLGAS OLGAS Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot ataca hotararea Comisiei Centrale de Contestatii. La judecatorie sau la tribunal sectia civila? Multumesc ... (vezi toată discuția)