avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Sofiaelena2014

Activitate Sofiaelena2014

Răspuns la discuția Daca as divorța...
Buna ziua!
Casa este construita înainte de căsătorie,dar cu banii obținuți din vânzarea apartamentului meu.Eram împreună de trei ani.Ne-am căsătorit după alți patru ani,odată cu botezul celui de-al doilea copil.Este o situație foarte complicată.Dar,dacă mă hotărăsc să plec cu tot cu copii,mă poate da in judecata sau mai exista "părăsire de domiciliu"?
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Daca as divorța...
Buna ziua,

Mă numesc Ioana și am 38 ani
La început am trăit în concubinaj,adică în urmă cu aproape 11ani.
In concubinaj fiind,mi-am vândut apartamentul și cu acei bani am construit casa,dar pe care se afla parterul altei case a soțului cu fratele lui.Casa inițială este moștenire de la mătușa lui,dar el a făcut împrumut ipotecar(la care plătește cu fratele său și în ziua de astăzi),S-au separat la notariat,iar cu banii mei din vânzarea apartamentului am construit pe ce i-a revenit lui,casa noastră în care locuim astăzi.
Am ajuns până la receptie,pe care nu am obtinut-o din cauza nerespectării proiectului.
Ideea ar fi,că ne-am căsătorit în cele din urmă,in noiembrie 2014,odată cu botezul celui de-al doilea copil.
As vrea să știu ,dacă divorțez,am cum sa îmi recuperez banii pe care eu i-am investit aici?Menționez că avem doi copii împreună.
Vă mulțumesc anticipat!

Sofiaelena2014 a scris:

Ce drepturi as avea contribuind la construcția casei ?

Ce drepturi as avea contribuind la construcția casei ?