avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate anna_cta

Activitate anna_cta

Este legal ca in cadrul unei societati pe actiuni, aceeasi persoana sa fie si administrator si cenzor? Unde gasesc un temei legal care sa reglementeze aceasta situatie? Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns. Din interpretarea legii inseamna ca poate fi si cu titlu gratuit pentru administratorul unui Societati pe actiuni?
Este legal un contract de mandat cu titlu gratuit pentru administratorul unei societati pe actiuni? Adica administratorul sa isi desfasoare mandatul fara a fi remunerat?
Cum operez in Revisal o incetare a suspendarii in cazul unei angajate care se intoarce din concediu crestere copil inainte de data de sfarsit a suspendarii? Adica daca se intoarce pe 01.10.2022 si data de sfarsit a suspendarii este 12.10.2022? Este vreo problema daca incetez suspendarea mai devreme de data de sfarsit?
Societatea noastra care este privata vrea sa vanda un teren si vrem sa organizam o licitatie publica cu strigare
Care este procedura legala pentru organizarea unei licitatii publice cu strigare? Va rog sa ma ajutati cu temeiul legal si pasii de urmat conform legii. O societate pe actiuni vrea sa vanda un imobil si m-ar ajuta niste informatii
Va multumesc pentru raspuns. Daca salariatul intocmeste cererea de incetare suspendare azi, 26.08.2022, care va fi data incetarii suspendarii in Revisal? Se tine cont de termenul de operare de cel tarziu in ziua anterioara datei incetarii? Adica in Revisal trec data de maine, 27.08.2022? Si data de sfarsit a suspendarii ramane 17.10.2022 sau trebuie sa o modific si pe aceea ?
Situatia este urmatoarea: un angajat a solicitat concediu fara plata pentru motive personale, 2 luni, respectiv pana in 17.10.2022. Dupa aprobarea cererii a fost suspendat contractul de munca in Revisal. Astazi a anuntat ca vrea sa se intoarca la munca incepand de maine. Cum se opereaza in Revisal o incetare a suspendarii CIM inainte de termen? Ce acte trebuie sa stea la baza acestei modificari?
Multumesc. Imi puteti mentiona articolul ?
Termen prescriptie a pastrarii documentelor in arhiva societatii. Cati ani are obligatia o societate sa pastreze contractele cu clienti/furnizori in arhiva? Dar facturile/chitantele privind vanzarea unui bun? Mentionez ca ni se solicita de catre SPIT documente din anul 1995. Mai avem obligatia sa le dam?