avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Care este procedura legala pentru organizarea unei ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Care este procedura legala pentru organizarea unei licitatii publice cu strigare?

Care este procedura legala pentru organizarea unei licitatii publice cu strigare? Va rog sa ma ajutati cu temeiul legal si pasii de urmat conform legii. O societate pe actiuni vrea sa vanda un imobil si m-ar ajuta niste informatii
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
anna_cta, utilizator
Cel mai recent răspuns: anna_cta , utilizator 16:40, 2 Septembrie 2022
Daca nu este vorba despre o vanzare la licitatie in procedura de executare silita, banuiesc ca este o proprietate a unei societati cu capital de stat, si in acest caz se aplica procedura prevazuta in HG nr. 841 din 23 octombrie 1995 - (*actualizată*) privind procedurile de transmitere fără plata şi de valorificare a bunurilor apartinind instituţiilor publice.
Aveti acolo detaliata in amanunt intreaga procedura de licitatie publica cu strigare. Depinde si ce fel de instititie /societate cu capital de stat scoate la licitatie intrucat unele au norme proprii si proceduri
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Societatea noastra care este privata vrea sa vanda un teren si vrem sa organizam o licitatie publica cu strigare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie licitatie deschisa cu strigare ContSters91950 ContSters91950 Am nevoie de reglementarile cu privire la pasul de licitatie, in cadrul licitatiilor deschise cu strigare,unde se fac referiri cu privire la pasul minim care ... (vezi toată discuția)
Valorificare masina nefunctionala Cosmina23 Cosmina23 Buna ziua, am o situatie si v-as ruga mult sa ma sfatuiti ce pot face. Institutie publica detine o masina nefunctionala. In HG 841/1995 privind ... (vezi toată discuția)
Licitatia deschisa ContSters91950 ContSters91950 va rog sa imi spuneti fazele ce trebuie parcurse in licitatia deschisa cu stigare pentru un autoturism,trebuie intocmita fisa de date?e pentru prima data cand ... (vezi toată discuția)