avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatia deschisa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatia deschisa

va rog sa imi spuneti fazele ce trebuie parcurse in licitatia deschisa cu stigare pentru un autoturism,trebuie intocmita fisa de date?e pentru prima data cand fac acest lucru si nu stiu cu ce trebuie sa incep si cu ce sa inchei:((. trebuie sa solicit garantie de participare?multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
ContSters91950, utilizator
Cel mai recent răspuns: Duica Radu , utilizator 15:21, 3 Iunie 2009
Este vorba de o achizitie publica, ori in calitate de institutie publica, mai exact consiliu local, ori cam asa ceva doriti sa vindeti respectivul autoturism?
da,suntem institutie publica
Pai fie prin dispozitie, ori hotarare, trebuie sa se stabileasca conditiile de participare(data depunerii inscrierilor, garantii de participare, termene de contestatie, si solutionare, procedura de deschidere, desfasurare si adjudecare, pretul de pornire, catimea pasului in care se face strigarea< din 100 in 100 lei, de exemplu).
cautati si studiati legea 15/1994,hg 841/1995 si hg 966/1998.va vor ajuta in mod sigur.asta bineinteles daca vindeti pentru ca nu ati precizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mobilier simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Spuneti-mi va rog daca, in cazul casarii de mobilier, acesta poate fi vandut unei persoane fizice, pentru ca nici o firma care se ocupa de deseuri ... (vezi toată discuția)
Participare la licitatie executare silita Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Am calitatea de creditor, daca solicit a se vinde la licitatie prin executere silita un imobil, pot participa la licitatie ?\\ Daca cei care ... (vezi toată discuția)
Pot participa la o licitație imobiliară două persoane din aceeași familie? Omi Bertean Omi Bertean Buna ziua pot participa la licitație imobiliară să licitez cu mama mea ? Este o problemă dacă licitam amândouă? Mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)