avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casare mobilier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casare mobilier

Buna ziua.
Spuneti-mi va rog daca, in cazul casarii de mobilier, acesta poate fi vandut unei persoane fizice, pentru ca nici o firma care se ocupa de deseuri din lemn nu vrea sa achizitioneze mobilier.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:47, 28 Februarie 2013
da, daca s-a facut casarea se poate face un proces verbal de dezmembrare din care sa reiese cantitatea in kg , semnat de comisia de inventariere si dupa ce trece prin consiliul de adinistratie cu alt proces verbal se pot vinde ca deseuri lemnoase ....... pretul pietii
In completare, daca sunteti institutie publica, valorificarea trebuie sa se faca cu respectarea prevederilor HG 841/1995 ( M.Of.253/1995) modificata si completata de HG 966/1998 (M.Of.525/1998), anexa 2:" Regulament privind valorificarea bunurilor scoase din funcţiune aparţinând instituţiilor publice" .
hg 841 :
[ link extern ]
hg 966 :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mijloace fixe nefunctionale rmrrodica rmrrodica buna ziua fac parte din comisia de care a mijloacelor fixe am de casat mijloace fixe nefunctionale scoase din functiune cum procedez? pot pur si simplu sa ... (vezi toată discuția)
Scoatere din folosinta mijloace fixe emanuela73 emanuela73 ma poate ajuta cineva cu documentatie privind regimul de scoatere din folosinta a mijloacelor fixe? regulile de casare obiecte de inventar?pentru mijloacele ... (vezi toată discuția)
Casarea calculatoarelor de birou cddanka cddanka Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la posibilitatea de casare a unor calculatoare de catre o institutie publica. Aceasta poate fi realizata conform ... (vezi toată discuția)