Condamnă la 1 an 6 luni închisoare cf. art.91 NCP suspendă executarea pedepsei sub supraveghere -
termen de încercare 3 ani pentru săvârșirea faptei prevăzute de art. 336 alin. 1 NCP cu aplicarea pedepsei
accesorii prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP, art. 66 alin. 1 lit. i NCP, art. 66 alin. 1 lit. b NCP și interdicția
drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP, art. 66 alin. 1 lit. i NCP, art. 66 alin. 1 lit. b NCP pe o
perioada de 3 ani pe parcursul termenului de supraveghere va presta o munca neremunerata in folosul
comunitatii pe o perioada de 100 zile.
Judecătoria PLOIEŞTI, definitivă prin ...... din 04.10.2018 Curtea de Apel PLOIEŞTI
Cand devine reabilitarea de drept? Multumesc.
Buna dimineata, as dori sa platesc niste rate restante la banca. Pot folosi declaratia pe proprie raspundere? Mentionez ca locuiesc langa Bucuresti (15 km) unde nu exista unitati ale bancii respective. Multumesc.
Daca suntem coproprietari, banii din vanzare nu pot fi transferati in contul meu? Creditul de nevoi personale (fara ipoteca) este strict pe numele lui. Eu nu sunt girant/coplatitor pentru acest credit.
Buna ziua,
Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca.
Se poate vinde acest imobil ipotecat avand in vedere cele descrise mai sus?
Multumesc.