avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnă la 1 an 6 luni închisoare cf. art.91 NCP ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnă la 1 an 6 luni închisoare cf. art.91 NCP suspendă ...

Condamnă la 1 an 6 luni închisoare cf. art.91 NCP suspendă executarea pedepsei sub supraveghere -
termen de încercare 3 ani pentru săvârșirea faptei prevăzute de art. 336 alin. 1 NCP cu aplicarea pedepsei
accesorii prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP, art. 66 alin. 1 lit. i NCP, art. 66 alin. 1 lit. b NCP și interdicția
drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP, art. 66 alin. 1 lit. i NCP, art. 66 alin. 1 lit. b NCP pe o
perioada de 3 ani pe parcursul termenului de supraveghere va presta o munca neremunerata in folosul
comunitatii pe o perioada de 100 zile.
Judecătoria PLOIEŞTI, definitivă prin ...... din 04.10.2018 Curtea de Apel PLOIEŞTI
Cand devine reabilitarea de drept? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 13:01, 8 Octombrie 2024
După ce trec 3 ani de supraveghere, mai trebuie să treacă încă 3 ani pentru a interveni reabilitarea de drept, cu condiția să nu se săvârșească altă infracțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog, daca exista un avocat dispus sa ma ajute cu ... Anna393 Anna393 Buna ziua! Va rog, daca exista un avocat dispus sa ma ajute cu procedura curatarii unui cazier (din cate am citit in lege a intervenit reabilitarea de drept, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! condamnat la 2 ani închisoare cf. art.91 ncp suspenda ... Iuliana Amira Iuliana Amira Bună ziua! Condamnat la 2 ani închisoare cf. Art.91 NCP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - termen de încercare 3 ani pt săvârșirea faptei ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept (cazier curat) dupa pedeapsa cu suspendare si termen de supraveghere implinit Anonim25x Anonim25x Buna ziua, As dorii sa stiu dupa cat timp intervine abilitarea de drept (adica sa pot sa imi scot un cazier judiciar curat pentru angajare sau obtinerea unor ... (vezi toată discuția)