Buna ziua! Va rog, daca exista un avocat dispus sa ma ajute cu procedura curatarii unui cazier (din cate am citit in lege a intervenit reabilitarea de drept, insa cazierul meu tot cu mentiuni iese. In cazul acesta care e procedura?) si daca NU a intervenit reabilitarea de drept, care este procedura mai departe?
Daca este ceva de care ma pot ocupa chiar eu, e in regula, daca nu, as aprecia un ajutor contracost din partea unui avocat. (BUCURESTI). Las mai jos textul mentiunilor din cazier :
Condamna la 1 an inchisoare pt savarsirea faptei prevazute de art,336 alin 1 NCP cu aplicarea pedepsei accesorii prevazute de art.66 alin 1 lit. a NCP, art . 66 alin. 1 lit. b NCP si interdictia drepturilor prevazute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP , art.66 alin.1 lit. b NCP pe o perioada de 1 ani. Condamna la 9 luni inchisoare pentru savarsirea faptei prevazute de art. 335 alin 2. NCP cu aplicarea pedepsei accesorii prevazute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP , art.66 alin.1 lit b NCP si interdictia drepturilor prevazute de art.66 alin 1 lit. a NCP , art.66 alin 1 lit.b NCP pe o perioada de 1 ani conform art38 NCP , art.39 alin 1 lit. b NCP .
Executa 1 an si 3 luni inchisoare ecf. art.91 NCP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - termen de incercare 3 ani cu aplicarea pedepsei accesorii prevazute de art.66 alin 1 , lit a NCP, art.66 alin 1 , lit b NCP, si interdictia drepturilor prevazute de art, 66 alin 1 lit a NCP, art.66 alin 1 lit b, NCP pe o perioada 1 ani cu art.93 alin 1 lit a,b,c,d,e, alin 2 lit b NCP, si , in temeiul art. 93 alin 3 NCP , impune inculpatului sa presteze munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 zile, cu art. 96, NCP, dispusa prin S.P, nr 11 din 10.01.2017, nr. dosar 15335/200/2016, Judecatoria BUZAU, definitiva prin NEAPELARE din 30.01.2017.
Regulamentul forumului interzice sa se faca recomandari.
Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita care daca este disponibila, va poate reprezenta, contracost.
Ok mulțumesc și îmi cer scuze dacă postarea a încălcat vreo regula legata de acest aspect.
POPA GHEORGHE a scris:
Regulamentul forumului interzice sa se faca recomandari.
Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita care daca este disponibila, va poate reprezenta, contracost.
Puteti inainta o cerere, la Serviciul de Cazier judiciar, Statistica si Evidente Operative din cadrul IPJ , si, daca nici in urma acestei cerere cazierul nu este rectificat, adresati-va instantei de judecata, in vederea constarii reabilitarii de drept.