Bună ziua. In anii 1990_1994, am lucrat la o firma Braitric s a din Brăila si sunt interesata să - mi iau adeverintele necesare pt pensie dar aceasta este radiata din 2001 si nu are lichidatori(din datele obtinute de la Registrul Comerțului). Puteți sa ma ajutați cu un sfat, va rog, ce pot face?
Bună ziua. Unde aș putea gasi arhivele sau lichidatorul Întreprinderii de Tricotaje Crinul București pentru anii 1986 _1991,apoi această intreprindere avand o sectie in Braila, dupa 1991 s-a numit Braitric SA și s-a inchis in 1994. Mentionez ca sunt din Brăila și caut aceste documente ptr. adeverintele de vechime ce-mi sunt necesare la pensie deoarece carnetul de munca a fost ars. Multumesc anticipat
Buna seara . Dupa o operatie de hernie de disc avuta in luna august 2018,mi-am reluat activitatea in luna ianuarie 2019 la acelasi loc de munca mai exact intr-un hypermarket pe un raion de mezeluri branzeturi .Medicina muncii mi-a eliberat apt conditionat cu restrictiile aferente (evitarea statului in picioare. efort fizic ,frig.umezeala .greutati max 5 kg ) dar cu toate acestea nu a intervenit nici o schimbare . Mentionez ca medicul a propus schimbarea locului de munca . Ce as putea face in acest caz sau ce drepturi as putea avea ? Multumesc