avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. In anii 1990_1994, am lucrat la o firma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. In anii 1990_1994, am lucrat la o firma Braitric ...

Bună ziua. In anii 1990_1994, am lucrat la o firma Braitric s a din Brăila si sunt interesata să - mi iau adeverintele necesare pt pensie dar aceasta este radiata din 2001 si nu are lichidatori(din datele obtinute de la Registrul Comerțului). Puteți sa ma ajutați cu un sfat, va rog, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 27 Octombrie 2022
Intrebati la Arhivele Nationale - Serviciul Judetean Braila sau la unul din actionarii fostei societatii : Societatea de Investitii Financiare Moldova” S.A. , in prezent, “EVERGENT INVESTMENTS” S.A.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Adeverinţa vechime pentru pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire. Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)