avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinţa vechime pentru pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinţa vechime pentru pensionare

Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire.
Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi in cartea de muncă este trecut numai salariul, nu si sporul de vechime, fapt întâmplat după 1 aprilie 1992.
La Brăila sunt mai multe societăţi de arhivistică, pe lângă Arhivele Naţionale.
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 08:07, 20 Februarie 2020
Despre ce societate este vorba?
Este vorba despre SC ALFA SA BRAILA
arhiva este detinuta de catre societatea Monterogrup Galati
[ link extern ] /
Multumesc.Imi puteti spune unde este arhiva fostei societăţii SUGTC Brăila?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întreprinderea de utilaj greu și transport pentru construcții Brăila a devenit in 1990 „Mecon - Brăila” - S.A. - radiata in 17.12.2008.

Luati legatura cu IONASCU MARIA-CIPI pentru a va spune unde se afla arhiva.
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: BRĂILA, B-dul INDEPENDENTEI, Bloc B5, Etaj 1, Ap. 25, Judet Brăila

Alte discuții în legătură

Adeverință vechime Anamaria2107 Anamaria2107 Buna ziua,stie cineva pe unde ar putea fi arhiva IUGTC BRAILA?Am sunat la arhivele naționale BRAILA dar nu stiu nimic... (vezi toată discuția)
Buna ziua! .... cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine ... valerciu valerciu Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA? .. Ma poate ajuta cineva? ... Va multumesc! (vezi toată discuția)
Referitor: modul si termenele de eliberare a adeverintelor de catre detinatorii de arhive uberum uberum Stimati domni , Sunt administrator la SC UBERUM SRL si citind cateva din raspunsurile dumneavoastra ( vezi cazul din 17 iunie cu anonissimona ) observ ca ... (vezi toată discuția)