avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine ...

Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA? .. Ma poate ajuta cineva? ... Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 18 Februarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea Comerciala UTILTRANS S.A. s-a infiintat in anul 1991 prin HG nr. 292, prin transformarea S.U.G.T.C. (Societatea de Utilaj Greu si Transporturi Constanta) – I.E.E.L.I.F. (Intreprinderea de Exploatare si Executie a Lucrarilor de Imbunatatiri Funciare) Constanta.

Luati legatura cu lichidatorul judiciar al societatii in cauza : Maria Piron, CIF 21197631, sediul social: Constanţa, B-dul Tomis, nr.46, etaj 1, camera 6, judeţul Constanţa, tel. 0722615373, fax 0341803984, e-mail maria_piron@yahoo.com.
Buna ziua, ati reusit sa gasiti arhivele ? ma intereseaza si pe mine. multumesc
Incercati sa luati legatura cu acel lichidator .

valerciu a scris:

Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA? .. Ma poate ajuta cineva? ... Va multumesc!

Buna ziua! Arti gasit ceva despre arhiva celor de la SUGTC Constanta. Am si eu aceeasi probelema,
Societatea Comerciala UTILTRANS S.A. s-a infiintat in anul 1991 prin HG nr. 292, prin transformarea S.U.G.T.C. (Societatea de Utilaj Greu si Transporturi Constanta) care are ca lichidator judiciar CII Alexandru Cristina Monica .

ALEXANDRU MONICA CRISTINA
Mun. Constanta,
Bd. Ferdinand nr.79, BL. AR2, parter
office@tomisipurl.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se numeste, in prezent, fostul sugtc bucuresti? rodyca5809 rodyca5809 Buna seara Stie cineva cum se numeste, astazi, fostul SUGTC Bucuresti, sau IUG Bucuresti? Trebuie sa recuperez o carte de munca de la ei, si nu stiu cum sa-i ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca , societate in faliment prasleacelvoinic prasleacelvoinic Tata a lucrat la IEELIF , SUGTC CONSTANTA . Din 1991 - 1993 firma s-a privatizat si s-a numit UTILTRANS SA (Constanta) . El vrea sa-si scoata cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Adeverinţa vechime pentru pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire. Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi ... (vezi toată discuția)