avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare carte de munca , societate in faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare carte de munca , societate in faliment

Tata a lucrat la IEELIF , SUGTC CONSTANTA . Din 1991 - 1993 firma s-a privatizat si s-a numit UTILTRANS SA (Constanta) . El vrea sa-si scoata cartea de munca in vederea pensionarii . Problema e ca am cautat informatii si am aflat ca aceasta societate e intrata in faliment din 2010 .
P.S. unde trebuie sa se prezinte tata ca sa-si scoata cartea de munca . Mentionez ca sunt din jud. Neamt . Se poate face o adresa ? La telefoanele firmei nu raspunde nimeni (nr. nealocat evident )
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2014
prasleacelvoinic, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:21, 17 Februarie 2024
Luati legatura cu lichidatorul judiciar al societatii in cauza : Maria Piron, CIF 21197631, sediul social: Constanţa, B-dul Tomis, nr.46, etaj 1, camera 6, judeţul Constanţa, tel. 0722615373, fax 0341803984, e-mail maria_piron@yahoo.com.

Buna ziua!
Ati reusit sa rezolvTi cu cartea de
Munca cu cei de la IEELIF Constanta? Am si eu aceeasi problema cu tatal meu
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
De ce nu luati dvs legatura cu acel lichidator? ... sunt aproape 10 ani de cand s-a deschis topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! .... cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine ... valerciu valerciu Buna ziua! .... Cum pot afla unde se afla arhivele, sau cine este lichidatorul in cazul S.U.G.T.C CONSTANTA? .. Ma poate ajuta cineva? ... Va multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinţa vechime pentru pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua. Revin cu o altă nelămurire. Cum aflu unde este arhiva, sau dacă este,unei societăţi care nu mai există acum. Am lucrat la acea societate şi ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime !cum pot obține o adeverință cu sporul de vechime , netrecut ... EllaGabi EllaGabi Cum pot obține o adeverință cu sporul de vechime , netrecut in cartea de muncă din 1983-2000 ??? Societatea a dat faliment , arhiva este a nimănui!? ... (vezi toată discuția)