avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime !Cum pot obține o adeverință cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime !Cum pot obține o adeverință cu sporul de vechime , netrecut ...

Cum pot obține o adeverință cu sporul de vechime , netrecut in cartea de muncă din 1983-2000 ??? Societatea a dat faliment , arhiva este a nimănui!? Aștept un răspuns, o rezolvare !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 19 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce societate este vorba?
Pt spor vechime arhivă : Piscicola Constanța , SC TOMISIND SA , SC Condemar SA ,
Fosta Intreprindere Piscicola Constanta s-a transformat in SC Pestom SA - Lichidator judiciar BEST FINANCE SERVICES SPRL ... luati legatura cu acesta.

Sporul de vechime în muncă:
1. Pentru perioada anterioară datei de 1 aprilie 1992, sporul de vechime în muncă se calculează automat, potrivit prevederilor art. 165 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare, și, în consecință, nu este necesară dovedirea acestuia prin adeverințe.

2. Pentru perioada de după 1 aprilie 1992, sporul de vechime utilizat este cel înregistrat în carnetul de muncă sau dovedit cu adeverințe.
Multumesc mult ! Dar 1990 SC Pestom a funcționat separat de noi . Eu nu știu unde este arhiva SC TOMISIND și SC CONDEMAR - Dir Bucksz Valentin ( 1992- 1999 ). În cartea de muncă nu apare trecut sporul de vechime ! Voi întreba la adresa dată de dvs .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CONDEMAR SA . societate in functiune, potrivit ONRC - Municipiul Constanţa, Str. CARAIMAN, Nr. 1, Județ Constanţa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in vechile carti de munca Daiana C Daiana C Buna seara stimate avocat mama mea a incercat sa obtine acumularea anilor de munca din tara cu cei din Italia si la Casa Pensiei Constanta au gasit anii ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Spor de vechime pentru calculul pensiei tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog, am o neclaritate: exista cazuri in care sporul de vechime nu este trecut de catre fostii angajatori in cartea de munca. In aceste situatii, ... (vezi toată discuția)