avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ...

Bună ziua,
Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:05, 28 Octombrie 2024
Incercati la S.C. ARHIVITOR S.R.L.
[ link extern ] /

Bună seara. Dupa 10 lumi de căutări am ajuns intr un punct mort.
Redau aici rezultatul "investigației" mele:
Bună ziua, caut arhivele ITSAIA BUCURESTI AUTOBAZA 6 ORZARI și IUT BUCURESTI AUTOBAZA DRISTOR. Am înțeles ca s-ar fi transformat în societatea AGROTRANSPORT.

Din răspunsul primit de la Arhivele Nationale am primit informația ca:

"societatea AGROTRANSPORT BUCURESTI SA, J40/715/1991, cu sediul in Prelungirea Ferentari nr. 70C, sector 5, Bucuresti, este radiata. Astfel, va sugeram sa va adresati Oficiului National al Registrului Comertului cu sediul in b-dul Unirii nr. 74, bl. J3b, sector 3, Bucuresti, pentru informatii privind lichidatorul judiciar care a radiat societatea AGROTRANSPORT BUCURESTI SA, cel care va poate comunica la ce operator privat de arhivare a fost predata arhiva societatii AGROTRANSPORT BUCURESTI SA"

Am apelat la ONRC care mi au comunicat ca lichidatorul societatii AGROTRANSPORT BUCURESTI este TOP RO EUROMAX 3L IPURL

Calitate: lichidator
Naţionalitate: română
Adresă sediu social: BUCUREŞTI SECTORUL 3Str. DOAMNEI, Nr. 17-19, Etaj 4, Apartament 416
CUI: 21103394, prin reprezentant Toporan Gabriela.
DIN PACATE I AM DAT EMAIL DOAMNEI TOPORAN, AM SUNAT LA TEL. NU RASPUNDE.
POATE AVICAT.NET MA POATECAJUTA.
MULTUMESC.
Am rugămintea sa mi comunicati care este operatorul privat căruia i ati predat arhivele fostei societăți AGROTRANSPORT BUCURESTI SA întrucât îmi trebuie o adeverinta pentru perioada 1975-2001.

DianaMARGA3 a scris:

Bună ziua,
Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București?
Mulțumesc anticipat!

Vedeti daca acestea sunt datele de contact pe care le-ati avut
[ link extern ]
Bună seara. Acestea sunt datele. Din păcate doamna nu raspunde nici la tel nici la email. Nu vreau decât sa știu la ce operator de arhiva a predat arhivele unei societăți. De aceste informații depinde soarta unor oameni care nu și pot lua adeverinte de vechime și sporuri. Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Vedeti daca acestea sunt datele de contact pe care le-ati avut
[ link extern ]

Si pe site-ul UNPIR are aceeasi date de contact, poz 324
[ link extern ]

Incercati sa mergeti la adresa .
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva societatii cuvintul srl dsimiono dsimiono Buna ziua, puteti sa ma ajutati sa gasesc lichidatorul judiciar sau detinatorul legal al arhivei \"Societatii Cuvintul SRL\" Bucuresti in scopul recuperarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)