Bună seara. Dupa 10 lumi de căutări am ajuns intr un punct mort.
Redau aici rezultatul "investigației" mele:
Bună ziua, caut arhivele ITSAIA BUCURESTI AUTOBAZA 6 ORZARI și IUT BUCURESTI AUTOBAZA DRISTOR. Am înțeles ca s-ar fi transformat în societatea AGROTRANSPORT.
Din răspunsul primit de la Arhivele Nationale am primit informația ca:
"societatea AGROTRANSPORT BUCURESTI SA, J40/715/1991, cu sediul in Prelungirea Ferentari nr. 70C, sector 5, Bucuresti, este radiata. Astfel, va sugeram sa va adresati Oficiului National al Registrului Comertului cu sediul in b-dul Unirii nr. 74, bl. J3b, sector 3, Bucuresti, pentru informatii privind lichidatorul judiciar care a radiat societatea AGROTRANSPORT BUCURESTI SA, cel care va poate comunica la ce operator privat de arhivare a fost predata arhiva societatii AGROTRANSPORT BUCURESTI SA"
Am apelat la ONRC care mi au comunicat ca lichidatorul societatii AGROTRANSPORT BUCURESTI este TOP RO EUROMAX 3L IPURL
Calitate: lichidator
Naţionalitate: română
Adresă sediu social: BUCUREŞTI SECTORUL 3Str. DOAMNEI, Nr. 17-19, Etaj 4, Apartament 416
CUI: 21103394, prin reprezentant Toporan Gabriela.
DIN PACATE I AM DAT EMAIL DOAMNEI TOPORAN, AM SUNAT LA TEL. NU RASPUNDE.
POATE AVICAT.NET MA POATECAJUTA.
MULTUMESC.
Am rugămintea sa mi comunicati care este operatorul privat căruia i ati predat arhivele fostei societăți AGROTRANSPORT BUCURESTI SA întrucât îmi trebuie o adeverinta pentru perioada 1975-2001.
DianaMARGA3 a scris:
Bună ziua,
Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București?
Mulțumesc anticipat!