avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Societatii Cuvintul SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Societatii Cuvintul SRL

Buna ziua, puteti sa ma ajutati sa gasesc lichidatorul judiciar sau detinatorul legal al arhivei "Societatii Cuvintul SRL" Bucuresti in scopul recuperarii carnetului de munca ? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
dsimiono, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 7 Octombrie 2022
Intrebati la Arhivele Nationale
[ link extern ] /
Arhivele Nationale mi-au comunicat ca nu detin arhiva Cuvintul SRL.
De la Oficiul National al Registrului Comertului am primit informatia ca "Editura Cuvintul SRL" a fost radiata in 2014, lichidator judiciar fiind INTERCOM MANAGEMENT SPRL.
Cum as putea contacta INTERCOM prin email pentru a afla detinatorul arhivei? Datele primite de la ONRC specifica numai adresa fizica a sediului din Bucuresti.
Multumesc.
Vedeți acest link - fișierul pdf UNPIR
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa mi spuneți unde găsesc arhiva centrlei de mecanizare ... flaviao flaviao Va rog sa mi spuneți unde găsesc arhiva Centrlei de mecanizare pt constructii industriale București, am nevoie de o adeverinta pt pensie.Am încercat la ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! care este procedura prin care aș putea intra în ... emil.calarasu emil.calarasu Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea intra în posesia unei adeverințe cu salariul și sporurile primite ce nu au fost menționate în cartea ... (vezi toată discuția)