avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schela de Foraj Bucuresti - Necesar adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schela de Foraj Bucuresti - Necesar adeverinta

buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am gasit pe net ca aceasta societate a avut de-a lungul timpului mai multe denumiri : Intreprinderea de Foraj Bucuresti, apoi Schela de Foraj Bucuresti (unde am lucrat eu), apoi Schela de Foraj Chitila, apoi SC Foraj Sonde Bucuresti sau FORADEX Sa, de ultimele denumiri nu sunt sigur 100%. Bineinteles, indiferent de denumire, societatile s-au desfiintat, lichidatorii (ce am aflat eu fiind Via Insolv SPRL si SOVA & ASOCIATII) si ei sunt de negasit. Am apelat pe E-mail la Arhivele Nationale si am primit raspuns ca nu detin arhivele la societatea numita si sa ma adresez la SC ARCHIVIT SRL cu telefon. Asa am facut dar fara succes, raspunsul primit fiind simplu : nu avem arhivele la ceea ce solicit eu si nici nu stiu unde sunt. Am mare rugaminte ca, daca cineva a mai fost in aceasta situatie si a reusit pana la urma sa obtina adeverinta de la Schela de Foraj Bucuresti, sa fie amabil sa ne spuna cum a procedat. Deasemeni orice informatie este bine venita. Sunt sigur ca mai sunt persoane care vor aprecia si de aceea eu multumesc anticipat. Sa auzim numai de bine !
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
61dan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 22 Mai 2023
Încecați să faceți o notificare la adresa la carei figurează sediul FORAJ SONDE BUCUREȘTI S.A. (CUI 1556617, J15/116/2005) cu sediul în sat Ciocănești, județul Dâmbovița.

Puteți merge la Oficiul Registrului Comerțului (O.N.R..C.) și să solicitați, pe bază de cerere, să vi se elibereze Informațiile respective (acolo vedeți dacă firma mai funcționează, unde își are sediile sau dacă are o altă denumire etc.).

Dacă operatorul S.C. ARCHIVIT SRL v-a răspuns (în scris, cred) că nu deține arhivele societății respective, trebuie văzut cine a fost lichidatorul judiciar al acelei firme (dacă ea chiar a fost lichidată), fiindcă el avea obligația să predea arhiva instituției respective unui operator economic autorizat de Arhiva Națională a României să presteze aceste servicii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foraj Sonde Bucuresti a avut ca si lichidator judiciar societatea SOVA & ASOCIATII care s-a desfiintat... Radiata din data 17 Ianuarie 2012


Lichidator judiciar VIA INSOLV SPRL - societatea FORAJ BUCUREŞTI SA (fostă SC FORADEX SA).
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
buna ziua. Va multumesc ptr raspuns. Urmare a raspunsului de la Arhivele Nationale :

( Buna ziua,
Institutia noastra nu detine evidente de la Schela de Foraj Bucuresti.
Va sugeram sa va adresati la SC ARCHIVIT SRL, sos. Centura Bucuresti nr. 261, loc. Popesti Leordeni, jud. Ilfov, telefon: 0730.280.225, in cazul in care aceasta unitate apartinea de fosta Întreprindere de foraje Bucureşti, devenita ulterior FORADEX SA.
Cu stima,

Arhivele Naționale
Serviciul Arhive Naționale Istorice Centrale
Biroul Relații cu Publicul )

am contactat telefonic SC ARCHIVIT SRL si, cum am spus mai devreme, raspunsul a fost scurt si sec ( ca sa nu folosesc alte cuvinte .... ) : nu avem arhiva SF Bucuresti si nu avem informatie privind cine ar detine-o ! .... sa aveti o zi buna, a mai zis :) .....

Am sa contactez FORAJ SONDE BUCUREȘTI din sat Ciocănești, județul Dâmbovița, asa cum mi-ati sugerat, ptr a afla daca SF Bucuresti a apartinut de FS Bucuresti.
O sa intreb si la ONRC ( am vazut ca se poate si online) despre ce informatii au relativ la aceasta firma.
Am vazut mai jos un raspuns care face referire la lichidator judiciar VIA INSOLV SPRL si voi verifica si acolo.
inca o data va multumesc si voi reveni cu detalii.

Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2020
61dan, utilizator
FORAJ SONDE BUCUREȘTI din sat Ciocănești, județul Dâmbovița este radiata .
[ link extern ]

P.s
Nu aveti cum sa va adrestati unei firme radiate de la ONRC.
va multumesc ptr informatie dl. Cornel.
stiti cumva , daca societatea SOVA & ASOCIATII s-a desfiintat , unde pot afla daca societatea lichidator judiciar VIA INSOLV SPRL mai este activa ?
poate cumva detin arhiva.
multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Arhiva societate radiata Geta Anghel Geta Anghel Buna ziua, Am cativa clienti care au lucrat la S.C. FORAJ SONDE BUCURESTI S.A., CUI 1556617, J15/116/2005, ce a avut sediul in comuna Ciocanesti, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat la iflgs in perioada 1984-1991 si ami trebuie ... Daniela Chiriac Daniela Chiriac Buna ziua, Am lucrat la IFLGS in perioada 1984-1991 si ami trebuie o adeverinta privind sporurile si adaosurile reglementate prin lege. Aceasta adeverinta ... (vezi toată discuția)