avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ARHIVA SOCIETATE RADIATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ARHIVA SOCIETATE RADIATA

Buna ziua,
Am cativa clienti care au lucrat la S.C. FORAJ SONDE BUCURESTI S.A., CUI 1556617, J15/116/2005, ce a avut sediul in comuna Ciocanesti, jud.Dambovita.
Societatea lichidatoare nu mai exista.
Ma puteti ajuta cu informatia privind societatea de arhiva careia i s-a predat arhiva?
Clientii vor sa faca demersuri pentru obtinerea grupelor si adeverintelor si nu au aceasta informatie pretioasa!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 31 Mai 2018
Incercati la Direcţia Judeţeană Dambovita a Arhivelor Naţionale
Adresa: Str. Plutonier Diţescu Stan nr. 6, Târgovişte, cod 130015, jud. Dâmboviţa
Telefon: 0245/220.536, 0245/207.200/2307
Fax: 0245/220.536
E-mail: dambovita@arhivelenationale.ro
Multumesc frumos. Am intrebat deja. Nu este nicio mentiune nici in Raportul Final de la Inchiderea procedurii insolventei.
Despre cei care au lichidat "lichidatorul" nu ati aflat nimic ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa Corina32 Corina32 tatal meu alucrat la foraj sonde Bucuresti din 1982-1997 firma sa mutat in dambovita apoi sa radiat.si nu stie de unde poate scoate aceasta adv daca ma poate ... (vezi toată discuția)