Am chitantele, dar dansul sustine ca nu am nici o plata in avans.Adica am dat 6 milioane doar pentru lumina pe casa scarii, curatenie, etc. in conditiile in care ceilalti vecini, care au mai multi membri de familie, au platit 2 milioane pentru acelasi lucru.
In decursul a trei luni de zile am platit sume in avans la intretinere, iar acum administratorul nu recunoaste acest lucru.Am cerut tabelele de intretinere pentru acea perioada, ca sa demonstrez acest lucru, dar refuza sa mi le puna la dispozitie.
Cum se procedeaza in cazul unui astfel de abuz ? Din cate stiu art. 10 din legea 230 prevede: "Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia."
Deja a trecut o saptamana, iar cei de la politie n-au mai dat nici un semn de viata; asadar predictia ca treaba se va musamaliza este din ce in ce mai probabila.
Maica-mea a fost victima unui furt dintr-o farmacie; atunci cand a vrut sa plateasca hotul i-a smuls banii si a fugit.Aveti vreun sfat despre ce trebuie facut si o predictie despre ce pasi (tevatura) urmeaza?