avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Activitate Marinelanicu

Activitate Marinelanicu

Răspuns la discuția Poprire card

Marinelanicu a scris:

Problema e alta.tata nu e in tara si nu stie ce a facut cu actele de la executor.cum aflu datele executorului?

Problema e alta.tata nu e in tara si nu stke ce a facut cu actele de la executor.cum aflu datele executorului?
Discuție Poprire card
Mentionez ca nu sa facut contestatie catre executor .pensia sa oprit toata suma de 1279 de lei.datoria era de 5190 a ramas 3900.daca depun banii mai opreste din pensie?

Contestatie nu sa facut.debitul e de 5190 de lei.e prima luna care se opreste bani.a mai ramas 3900 de lei.daca ii depun se mai opreste din car
Contestatie nu sa facut.debitul e de 5190 de lei.e prima luna care se opreste bani.a mai ramas 3900 de lei.daca ii depun se mai opreste din card?
Ce inseamna asta ca nu ma pricep? Daca ma duc si depun diferenta de bani mai opreste din card?
]Din 2013.dar imi ofera mie informatii? Precizez ca tata e plecat din tara.
Din 2013.dar imi ofera mie informatii? Precizez ca tata e plecat din tara.
Discuție Poprire card
Buna ziua.tatal meu este executat silit.are pensie de 1270 de lei.ieri cand am fost sa scot banii surpriza ca in cont nu era nimic.e posibil sa ii opreasca toti banii odata?
Răspuns la discuția Proprire cont

Revin cu o intrebare.
Tatal meu nu e in tara .are propire pe cardul de pensie.daca depun bani pe contul lui ajung la executor sa mai achitam din datorie? Nu mai are numarul de cont al executorului.pot depune pe cardul cu pensia sa mai achite din datorie?