avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire card
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire card

Buna ziua.tatal meu este executat silit.are pensie de 1270 de lei.ieri cand am fost sa scot banii surpriza ca in cont nu era nimic.e posibil sa ii opreasca toti banii odata?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:44, 15 Februarie 2019
Bună ziua,

Poprirea nu poate fi pentru întreaga sumă ci este într-o cota. Mergeți la banca si solicitați informații ca sa vedeti ce s-a întâmplat.
Teoretic ar trebui sa i se popreasca 1/3 din venituri. Dar in general executorul nu are de unde sa stie si dispune poprirea pe cont. Creditul de cand dateaza?
Din 2013.dar imi ofera mie informatii? Precizez ca tata e plecat din tara.
]Din 2013.dar imi ofera mie informatii? Precizez ca tata e plecat din tara.
Este posibil sa fi intervenit prescriptia. Incercati sa apelati la ajutor de specialitate, macar sa studieze documentele. Cand s-a efectuat ultima plata?

Alte discuții în legătură

Proprire cont Marinelanicu Marinelanicu Cat poate opri banca din pensie pentru o datorie de 5000 lei?Avand pensia de 1270 de lei? (vezi toată discuția)
Poprire executorie vasileU vasileU Va rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema ,fiul meu(eu sint tatal ) a facut diferite imprumuturi pe la banci (de care eu nu am stiut ) din care a ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)