avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire card
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire card

Buna ziua.tatal meu este executat silit.are pensie de 1270 de lei.ieri cand am fost sa scot banii surpriza ca in cont nu era nimic.e posibil sa ii opreasca toti banii odata?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:44, 15 Februarie 2019
Problema e alta.tata nu e in tara si nu stke ce a facut cu actele de la executor.cum aflu datele executorului?

Marinelanicu a scris:

Problema e alta.tata nu e in tara si nu stie ce a facut cu actele de la executor.cum aflu datele executorului?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la banca ce executor a pus poprire. Banca a primit instiintare de poprire, deci cunoaste datele executorului.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire cont Marinelanicu Marinelanicu Cat poate opri banca din pensie pentru o datorie de 5000 lei?Avand pensia de 1270 de lei? (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)