avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate Cristianaa

Activitate Cristianaa

Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc mult pentru explicatii! Am inteles pe deplin acum!
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc pentru raspuns! Dintre cele 2 variante care ar fi mai simpla, fara prea multe batai de cap si prea multe drumui la notar, avand in vedere ca nu avem domiciliu toti in acelasi oras? Actele au fost duse pentru demararea procedurii la notar si am vrea sa terminam cat mai repede.
Discuție Succesiune
Buna seara! Va rog sa ma ajutat cu un sfat in privinta urmatoarei situatii. Mama a murit acum mai putin de 1 an de zile, ramanand 6 copii, toti in viata si tatal nostru. Vrem sa deschidem procedura dezbaterii succesorale si am vrea sa stim care e cea mai simpla si eficienta metoda. 1) Fiecare dintre frati da declaraie de renuntare, urmand ca intreaga succesiune sa fie dezbatuta si dupa decesul tatalui? sau 2) Fiecare isi accepta partea de succesiune acum urmand a face acelasi lucru si dupa decesul tatalui. Mentionez ca ne intelegem intre noi, vrem doar sa fie simplu si eficient si daca se poate cat mai putin costisitor. Va multumesc!
Tocmai am achizitionat un teren si pe langa documentele mai sus mentionate, vanzatorul a trebuit sa mai scoata o adeverinta care dovedeste ca terenul nu a fost arendat si de asemenea un aviz necesar vanzarii terenurilor agricole situate in extravilan ( obtinut in urma afisarii ofertei de vanzare timp de 30 de zile la primarie).