avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aș dori să cumpăr un teren extravilan. Care sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aș dori să cumpăr un teren extravilan. Care sunt actele necesare și la ce ar trebui să fiu atent?

As dori sa cumpar un teren extravilan si as dori, ca inainte de a merge la un notar pentru intocmirea tuturor formalitatilor ( contractului ), sa stiu care sunt actele ce trebuie verificate si pe care trebuie sa le aiba vanzatorul, precum si taxele si obligatiile de plata legate de acest tip de tranzactie. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: alecu1980 , utilizator 22:22, 13 Februarie 2019
Păi de asta va duceți la notar...
Ma intereseaza ce acte trebuie sa aiba vanzatorul....Suntem la stadiu de discutie deocamdata . Am cazut de comun acord la pret si acum trebuie sa stiu ce acte trebuie sa aiba mai exact ( inainte de a merge la notar )
In principal acte de proprietate și documentație cadastrala
Vanzatoru spune ca are toate actele dar NU are cadastru ( spune ca tocmai ce a inaintat actele pentru cadastu )
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci așteptați să fie gata si documentația cadastrala, ca să verificați dacă situatia din acte corespunde cu cea de la măsurători.

Alte discuții în legătură

Mutare gard dupa achizitionare casa insatiable insatiable Buna seara, Mai mult ca niciodata am nevoie de sfatul dvs intr-o problema. Am hotarat sa cumpar o casa, am fost si am vizitat-o,a fost ok. Inainte sa incepem ... (vezi toată discuția)
Bună seara, acum 20 ani părinții mei au cumpărat o casă ... Cremona88 Cremona88 Bună seara, Acum 20 ani părinții mei au cumpărat o casă la tara împreună cu unele terenuri aflate undeva in afara satului. Pe casa au contract de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu eroare numar parcela - cum se rectifica? lazardaniel2015 lazardaniel2015 Buna ziua, Am obtinut titlu de proprietate in anul 2013 pentru un teren situat in extravilanul unei localitati, toate bune si frumoase pana la momentul cand ... (vezi toată discuția)