avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate Anandrei

Activitate Anandrei

Si daca nici unul nu indeplineste conditiile bancii , pt a prelua apartamentul de unu singur ? Si cum ma ajuta asta la partaj ?
Buna Ziua.
Sunt Daniela si am o rugaminte, sa ma lamuriti daca se poate.
Am divortat in urma cu doi ani si am fost nevoita sa plec in chirie. Fostul sot a ramas in apartamentul nostru. Intentionez sa deschid un proces de partaj. Detinem in comun o masina , bunurile din apartament si apartamentul in sine .Amandoi suntem proprietari cu drepturi egale. Problema e ca apartamentul e cumparat prin banca , in rate. Mai avem 5 ani pana la plata integrala a acestuia. Cum se poate face partajul un acest caz.? Ce pot sa cer in instanta ?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Neprezentare la proces divort
Multumesc d-nul Niculescu. O singura nelamurire mai am. Daca la prima infatisare eu nu ma prezint , iar sotia doreste sa continuie procesul, pierd reconventionala definitiv ? Daca vad ca ea doreste sa continue procesul si la urmatoarele infatisari ma prezint si eu ?.Multumesc.
Va multumesc pentru amabilitate. Dar totusi , daca se poate , o lamurire la intrebarea initiala ?,
Problema e ca inpacarea iese din discutie din punctul meu de vedere. Doar ca eu urasc spalatul rufelor in public, iar ea nu mai vrea nici sa mergem amiabil la un notar....
Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune. Sotia mea a deschis dosar de divort in instanta , inpotriva mea. Eu am venit cu o intampinare, plus cerere reconventionala. Acum , cand s-au complicat lucrurile si a devenit la randul ei , acuzata , vrea sa isi retraga dosarul. Pe motiv ca a fost o actiune luata la nervi.... Intrebarea mea e ,; Ce se intampla daca eu nu ma prezint la prima infatisare, iar ea isi retrage sau nu dosarul ? Multumesc.