avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare la proces divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare la proces divort

Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune. Sotia mea a deschis dosar de divort in instanta , inpotriva mea. Eu am venit cu o intampinare, plus cerere reconventionala. Acum , cand s-au complicat lucrurile si a devenit la randul ei , acuzata , vrea sa isi retraga dosarul. Pe motiv ca a fost o actiune luata la nervi.... Intrebarea mea e ,; Ce se intampla daca eu nu ma prezint la prima infatisare, iar ea isi retrage sau nu dosarul ? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Anandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anandrei , utilizator 16:27, 10 Februarie 2019
Cel mai bine ar fi sa va prezentati amândoi si sa spuneti ca v-ati împăcat.
Asa se închide dosarul.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Problema e ca inpacarea iese din discutie din punctul meu de vedere. Doar ca eu urasc spalatul rufelor in public, iar ea nu mai vrea nici sa mergem amiabil la un notar....
Nu puteti divorta decat la instanța.
Dacă renunță se va judeca oricum reconvenționala dvs!
Va multumesc pentru amabilitate. Dar totusi , daca se poate , o lamurire la intrebarea initiala ?,

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Despre divort deni denisa deni denisa Buna ziua la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat.Instanta a dat aminare ptr ca nu a semnat cauza cu piritul si autoritatea tutelara.Acum reclamantul ... (vezi toată discuția)
Am lipsit la divort bogdan35 bogdan35 Buna ziua,as dori sa ma sfatuiasca si pe mine cineva in legatura cu divort! Eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam(suntem casatoriti de 10 ani ... (vezi toată discuția)