avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate Motor

Activitate Motor

Permisul tila mai dat?

marian188 a scris:

salut la mine a durat 2 ani si 4 luni si am primit condamnare astazi , te sfatuiesc sa te intalegi cu procurorul asupra pedepsei, sa nu ajungi in instanta ,
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Ciorgodă
Tip solutie: Fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. 4 C.p.p., rap. la art. 334 alin.1 C.p. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.p.p., stabile?te în sarcina inculpatului … pedeapsa de 10 luni închisoare pentru săvâr?irea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. În baza art. 83 Cod penal dispune amânarea aplicării pedepsei, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani, conform art. 84 alin. 1 Cod penal. În baza art. 84 alin. 2 şi art. 85 alin. 1 şi 2 C.p., pe durata supravegherii, inculpatul va respecta următoarele măsuri de supraveghere : a) se va prezenta la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) va primi vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) va anunţa în prealabil, schimbarea locuinţei ?i orice deplasare care depă?e?te 5 zile precum ?i întoarcerea; d) va comunica schimbarea locului de muncă; e) va comunica informaţii ?i documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; f) să presteze pe parcursul termenului de încercare o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Administraţiei Domeniului Public Bucureşti – Sector 2 sau al Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare, în decurs de 1 an de la data rămânerii definitive a condamnării, conform programului ce va fi stabilit de către consilierii de probaţiune, în conformitate cu aptitudinilor fizico/educative ale inculpatului şi în acord cu legea de executare a pedepselor. În temeiul art. 84 alin. 2 C.p. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 88 C.p., a căror nerespectare are ca urmare revocarea amânării aplicării pedepsei. Constată că in cauză nu s-au dispus faţă de inculpat măsuri preventive sau de siguranţă. În temeiul art. 274 alin. 1 CPP, obligă inculpatul la plata sumei de 1200 de lei, cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 CPP onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, av. Iordan Ciprian, în cuantum de 520 de lei, urmează a fi avansat din fondurile speciale alocate de Ministerul Justiţiei şi rămâne în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.05.2018.
Document: Hotarâre

Aceași problema am si eu am mers vreo 500 metri am fost oprit de un echipaj de poliție problema e ca nu stiam ca expirase le-am spus da nu au vrut să mă ierte stiam ca expira an luna aia da nu mai stiam ziua si era seara trebuia sa plec an afară si am fost la taicamiu sa iau niste bani si sa intamplat. numai ca la mine erau expirate de 2 zile si eu aveam dor 2 luni de cand am luat permisul se poate sa nu mi-l mai dea deloc? Am inteles ca sar putea sami dea zile an folosu comunități daca ami da asa ami da si permisul înapoi?? Nu am alte probleme cu poliția sunt curat. Me-au dat fără drept de circulatie amenda 2 mi de lei si me-au facut dosar acum mau caemat ca a ajuns dosaru la ei si sa recunosc fapta nu stiu ce sa fac?? Si ce sa recunosc? Cum e mai bine sa-mi angajez un avocat? Va rog lamuritima va multumesc!!