Salutari!
Recent am trecut prin patania vietii mele, am fost foarte ocupat cu infiintarea unei societati plus dosare peste dosare pentru inscrierea acesteia in Start-up Nation si am uitat complet de dosarul de inmatriculare a autovehiculului meu. Si mare mi-a fost mirarea, cand, intr-o noapte de duminica spre luni(la data 07.08.2017 orele 00:06 ca sa fiu mai precis), am fost oprit pe dreapta de catre un organ de control compus din doi agenti ai politiei Valenii de Munte, Prahova si un jandarm am descoperit faptul ca numerele expirase din data de 31.07. Am fost testat cu etilotestul al carui rezultat a fost 00.0, mi-au fost date jos numerele, am fost insotit pana la domiciliu sa asigur autovehiculul(adica ~200 de metri de unde am fost oprit) si apoi am fost la sediul politiei Valeni, unde, mi s-au intocmit actele:
- Acea declaratie in care a scris ca am fost informat ca mi-au expirat numerele;
- Dovada permis valabila 15 zile;
- Raport de confiscare numere.
Mi s-a spus ca voi fi chemat la audieri in urmatoarele zile asa ca am asteptat. Ieri, 17.08.2017 am primit un plic de la inspectorat in care scrie ca dreptul de a conduce imi este suspendat incepand cu 23.08 pana la solutionarea dosarului.
Intrebarile mele, pentru care mi-as vinde si sufletul sa aflu raspunsuri sunt:
- Cui sa ma adresez ca sa aflu in ce stadiu se afla dosarul?;
- Ce s-ar putea intampla, tinand cont ca nu am antecedente penale?;
- Daca un fost politist care are ura pe mine m-a observat si m-a reclamat si incearca sa imi faca cat mai mult rau, "ma sapa", ce imi poate face?;
- Ce as putea face sa se termine totul? Vreau doar sa iau amenda, sa mi se retina permisul pana la 90 de zile si sa se termine o data.#-o #-o:((
Eu nu sunt scandalagiu, nu am facut rau, nu am incalcat legi, nu as face rau nici macar celor care imi fac rau. Nu mai suport suspansul, am o afacere pe care trebuie sa ma concentrez.
Va rog din suflet sa scrieti orice sfat, orice idee, ORICE m-ar ajuta. Sunt dispus sa si platesc, numai sa scap o data.
Va multumesc din suflet pentru orice fel de ajutor!:sorry:
Cel mai recent răspuns:
Gabi oancea , utilizator
19:58, 4 Noiembrie 2020