avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Are rost să dau examen pentru permis dacă am dosar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Are rost să dau examen pentru permis dacă am dosar penal pentru numere expirate? Mi s-a spus că mi se anulează

Daca imi fac dosar penal pt numere expirate si am examen peste catevazile pot da examen mi sa spus dar daca iau examenu imi.anuleaza permisu inca nu e bagat dosaru
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vi se anuleaza.
Ca sa intelegem mai bine, ai condus masina fara carnet de conducere SI cu numere rosii expirate?
Ati sesizat bine, asa se intelege, nu am fost atent cand am raspuns intial, ma gandeam doar la art. 334 alin. 1 c.p.. Se pare ca sunt 2 infractiuni savarsite in concurs formal.
Daca o sa fie trimis in judecata si condamnat pentru art. 335 alin. 1 c.p. se anuleaza permisul, examen pentru un nou permis, doar dupa ce se reabiliteaza..

adydeac a scris:

Ca sa intelegem mai bine, ai condus masina fara carnet de conducere SI cu numere rosii expirate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu numere expirate Ssj4 Ssj4 Buna seara , am mare nevoie de un raspuns cat mai concret ... Deci , in luna octombrie anul trecut , am fost prins cu numere rosii expirate de cateva ore ... (vezi toată discuția)
Suspendare + nr rosi expirate robertgeorge robertgeorge Buna ziua, am fost prins astazi dimineata de catre politia romana, cu permisu suspendat dupa data de 17 \"a expirat dovada de 4 zile\" si m-a prins cu o ... (vezi toată discuția)
Permis conducere retinut Gabi oancea Gabi oancea Cum imi pot redobandi permisul mentionez ca am fost oprit in trafic de catre organul de control.si am fost depistat conducand autoturism numere rosi expirate ... (vezi toată discuția)