avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Dan121212

Activitate Dan121212

Dupa recoltarea probelor am dac cu ce sa intamplat. ,, Scriam un mesaj in trafic.La-m deranjat pe soferul din spate, care ma blocat cu masina. Erau 2 peraoane in masina....persoana din dreapata a iesit din masina si ma tras afara'' ceva de genul nu am apucat sa imi blochez uşile ca plecam de acolo nu am vrut sa fac nici scandal ma ştiam curat. Avand i vedere ca am mai avut abatere miau facut toate testele, am sperat in continuare ca nu va iesi nimic chiar si dupa ketamina din saliva, nu consumasem de ceva vreme.Ketamina nici o dată.Alta declaratie nu am dat, ajungi si la DiiCOT cu alt dosar daca dai declaratie. Cu procurorul/judecatorul poti vorbi mai deschis fară sa ajungi la DiiCOT

Bebe192865 a scris:

Salut, sunt cam in aceeasi situatie , întrebarea mea este ai dat o declarație inaintea ridicarea analizelor ?

Înafara ca au facut o lege bine pusa la punct incat sa iti inchida gura mai nimic. Nu declara nimic momentan pana nu ajungi la procuror sau judecator sau te vei alege cu 2dosare unul la politia rutiera altu la DiiCOT
mi sa luat permisulin ace zi am primit dovada faravdrept de conducere. au trecut aprox. 5 luni de cand sa intamplat si pentru prima data am fost chemat sa dau o declaratie si sa mi se aduca la cunostiinta rezultatele labortor
Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog de saliva a iesit Ketamina, de acolo la spital THC in sange si urina care sta in sange mai mult zile. Am mai avut permisul anulat pentru refuz.(accident,alcool,agresiv,recalcitrant,incatusat) motivul de aceasta data lam incurcat pe unu in trafic testele drog au fost pentru ca am fost prea calm,nu aveam de ce sa ma ingrijorez neconsumand nimic recentAm vreo sansa sa il recuperez?
Un link cu o poza cu fapta.... ttps://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic6087cc9ff1df21115720438
Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost anulat și am primit 1 an cu suspendare, însă politia romana a omis să îmi retina cartela (permisul fizic). Eu locuiesc in UK și asi vrea sa îmi schimb permisul anulat in Romania cu unul Britanic. Daca fac acest lucru o sa am probleme cu autoritățile romane? Nu vreau să îmi transform pedeapsa cu suspendare în una cu exectuare. Din cate am înțeles autoritățile britanice nu verifica permisele in tarile care le-au emis. Va multumesc