avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru cucere sub influenta substantele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru cucere sub influenta substantele psihoactive ...

Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog de saliva a iesit Ketamina, de acolo la spital THC in sange si urina care sta in sange mai mult zile. Am mai avut permisul anulat pentru refuz.(accident,alcool,agresiv,recalcitrant,incatusat) motivul de aceasta data lam incurcat pe unu in trafic testele drog au fost pentru ca am fost prea calm,nu aveam de ce sa ma ingrijorez neconsumand nimic recentAm vreo sansa sa il recuperez?
Un link cu o poza cu fapta.... ttps://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic6087cc9ff1df21115720438
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
Dan121212, utilizator
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
mi sa luat permisulin ace zi am primit dovada faravdrept de conducere. au trecut aprox. 5 luni de cand sa intamplat si pentru prima data am fost chemat sa dau o declaratie si sa mi se aduca la cunostiinta rezultatele labortor
In functie de situatia de fapt, se poate solicita expertiza.
salut, si eu sunt in aceeasi situatie ai aflat ceva?
Înafara ca au facut o lege bine pusa la punct incat sa iti inchida gura mai nimic. Nu declara nimic momentan pana nu ajungi la procuror sau judecator sau te vei alege cu 2dosare unul la politia rutiera altu la DiiCOT
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
Dan121212, utilizator

Alte discuții în legătură

Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)