avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru cucere sub influenta substantele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru cucere sub influenta substantele psihoactive ...

Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog de saliva a iesit Ketamina, de acolo la spital THC in sange si urina care sta in sange mai mult zile. Am mai avut permisul anulat pentru refuz.(accident,alcool,agresiv,recalcitrant,incatusat) motivul de aceasta data lam incurcat pe unu in trafic testele drog au fost pentru ca am fost prea calm,nu aveam de ce sa ma ingrijorez neconsumand nimic recentAm vreo sansa sa il recuperez?
Un link cu o poza cu fapta.... ttps://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic6087cc9ff1df21115720438
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
Dan121212, utilizator
Salut, sunt cam in aceeasi situatie , întrebarea mea este ai dat o declarație inaintea ridicarea analizelor ?
Dupa recoltarea probelor am dac cu ce sa intamplat. ,, Scriam un mesaj in trafic.La-m deranjat pe soferul din spate, care ma blocat cu masina. Erau 2 peraoane in masina....persoana din dreapata a iesit din masina si ma tras afara'' ceva de genul nu am apucat sa imi blochez uşile ca plecam de acolo nu am vrut sa fac nici scandal ma ştiam curat. Avand i vedere ca am mai avut abatere miau facut toate testele, am sperat in continuare ca nu va iesi nimic chiar si dupa ketamina din saliva, nu consumasem de ceva vreme.Ketamina nici o dată.Alta declaratie nu am dat, ajungi si la DiiCOT cu alt dosar daca dai declaratie. Cu procurorul/judecatorul poti vorbi mai deschis fară sa ajungi la DiiCOT

Bebe192865 a scris:

Salut, sunt cam in aceeasi situatie , întrebarea mea este ai dat o declarație inaintea ridicarea analizelor ?

Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2021
Dan121212, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)