Buna ziua. Patronii firmei la care lucrez ne-a prezentat mie si colegilor preavizul de 20 de zile lucratoare pe motivul lichidarii societatii. In prezent ei nu ne-au facut plata salariului pe luna martie. Daca nu vor sa ne plateasca carei institutii trebuie sa ne adresam?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Buna seara. Va deranjez cu cateva intrebari. Daca angajatorul recurge la dizolvarea si lichidarea societatii conform art. 227(1) din Legea 31/1990, ce se intampla cu angajatii? Li se vor intocmi actele pentru a beneficia de somaj? Si cu cat timp trebuie sa fie anuntati angajatii de intentiile angajatorului de a lichida societatea?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
In contractul individual de munca, intradevar scrie functia Operator Calculator Electronic...acum nu inteleg incadrarea pe care mi-a facut-o angajatorul totusi avand studii superioare. Nu stiu daca este corect asa sau trebuie sa fac niste investigatii. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care sunt incadrata este 351101. Intrebarea este daca sunt incadrata corespunzator si daca pot beneficia de majorarea salariului minim brut angajatilor cu studii superioare?