avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate carmen_sabau05

Activitate carmen_sabau05

Discuție Avizare Cmi
Am cazul unui Srl cu 8622 CAEN, care are contract de prestări de servicii cu CMI-uri (8 sa zicem) si mai se doreste a se autoriza la DSP si alt CMI. Dar zic cei de la DSP ca de fapt numai 3 cabinete se pot autoriza pe un spatiu. SRL-ul e compus din medicii care dețin Cmi-urile, adică ei sunt si asociați pe Srl. Iar spațiul are 3 cabinete si medicii consultă in intervale orare diferite si zile diferite. Nu inteleg care e problema.
Răspuns la discuția Declaratia unica
Daca il dau in regim hotelier numai 3 luni, apoi in chirie lungă cum declar? Imi trebuie si casa de marcat, da? Si casa de marcat va fi valabila si la regim hotelier si la chirie lungă? Am nevoie de acordul vecinilor?
Răspuns la discuția Declaratia unica
Nu as dori sa il am pe Pfa, care e cu alt CAEN, si nici sa imi adaug CAEN nou, ci pur si simplu sa il închiriez ca persoana fizica, si sa am norma de venit. Nu pot asa?
Răspuns la discuția Declaratia unica
Multumesc! Mai am o intrebare. Daca tatăl meu are un apartament si eu il iau in comodat, cu drept de subinchiriere, si il declar eu in declaratia unica e in regula?
Buna!
1. Am un pfa si In 2019 estimez un venit sub plafon;
2. voi da in chirie in 2019 ca si persoana fizica (nu ca pfa cu CIF), un apartament in regim hotelier care il declar pe norma de venit.
Cum completez declaratia avand 2 surse de venit una pe sistem real cu CIF una pe norma de venit ca PF?