avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela G

Activitate Mirela G

Buna ziua.Ieri sotul meu a incercat sa faca o asigurare, si cu stupoare,domnul de la asigurari,l-a informat ca se afla in baza de date ca suspect de savarsirea sau finantarea actelor de terorism. Suntem in stare de soc. Cum se poate asa ceva. Nu are nici o legatura cu asa ceva.Cum putem rezolva aceasta situatie?
Răspuns la discuția PENSIA MAMEI
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția PENSIA MAMEI
Of. Acum imi dau seama de cate puteam face,dar boala a debutat neprevazut. Acum suntem blocati in aceasta situatie din care nu stiu cum sa ies.
Răspuns la discuția PENSIA MAMEI
Chiar nu exista vre-o cale sa pot accesa pensia mamei? Este foarte greu pentru familia mea,iar ingrijirea la domiciliu este exclusa,deoarece nu pot asigura supraveghere 24/24 ore.Cu pensia ei,as reusi sa acopar macar o parte din cheltuieli. Am demarat si procedurile pentru ajutor de handicap,dar dureaza si aici destul de mult.Va multumesc.
Răspuns la discuția PENSIA MAMEI
Nimeni. Banii sunt in banca,nu vine postasul cu ea. Costurile ingrijirii le suport eu.
Răspuns la discuția PENSIA MAMEI
Are dementa senila mama,nici un notar nu accepta semnatura ei.
Discuție PENSIA MAMEI
Buna ziua. Mama mea este internata intr-un camin de batrani cu dementa senila si fractura de bazin.Costurile sunt destul de mari. Va rog sa-mi spuneti cum pot intra in posesia pensiei mamei.Va multumesc.
Buna ziua. Mama mea nemaiputand sa se ingrijeasca singura ,am internat-o intr-un camin privat. Costurile ingrijirii fiind foarte mari,va rog sa ma indrumati,cum sa procedez sa intru in posesia pensiei ei.Va multumesc.