avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SUSPECT TERORISM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SUSPECT TERORISM

Buna ziua.Ieri sotul meu a incercat sa faca o asigurare, si cu stupoare,domnul de la asigurari,l-a informat ca se afla in baza de date ca suspect de savarsirea sau finantarea actelor de terorism. Suntem in stare de soc. Cum se poate asa ceva. Nu are nici o legatura cu asa ceva.Cum putem rezolva aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:50, 8 Martie 2019
Poate e o escrocherie. Sau poate altcineva v-a folosit cardul de credit. Sau poate e o confuzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala - dosar nesolutionat inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua, stimati prieteni virtuali, Am o problema care ma macina zi de zi si nu mai stiu cum sa procedez ... Vin pe site-ul dvs, in a ma ajuta cu o ... (vezi toată discuția)
In eventualitatea unei viitoare relații cu o persoană de ... Zamolxes Zamolxes In eventualitatea unei viitoare relații...cu o persoană de gen feminin...am.fost ademenit și convins să trimit anumite sume pt a asigura bunăstarea ... (vezi toată discuția)
''furt'' si folosire card ady77ady ady77ady Daca nu este corect categoria unde am pus, va rog sa ma ajutati, am nevoie urgenta de un raspuns. Buna ziua, O sa incerc sa explic cat de bine pot toata ... (vezi toată discuția)