avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SUSPECT TERORISM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SUSPECT TERORISM

Buna ziua.Ieri sotul meu a incercat sa faca o asigurare, si cu stupoare,domnul de la asigurari,l-a informat ca se afla in baza de date ca suspect de savarsirea sau finantarea actelor de terorism. Suntem in stare de soc. Cum se poate asa ceva. Nu are nici o legatura cu asa ceva.Cum putem rezolva aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:50, 8 Martie 2019
Poate e o escrocherie. Sau poate altcineva v-a folosit cardul de credit. Sau poate e o confuzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala - dosar nesolutionat inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua, stimati prieteni virtuali, Am o problema care ma macina zi de zi si nu mai stiu cum sa procedez ... Vin pe site-ul dvs, in a ma ajuta cu o ... (vezi toată discuția)
''furt'' si folosire card ady77ady ady77ady Daca nu este corect categoria unde am pus, va rog sa ma ajutati, am nevoie urgenta de un raspuns. Buna ziua, O sa incerc sa explic cat de bine pot toata ... (vezi toată discuția)
Adresa of.nat. prev si comb a spalarii banilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Daca am o firma nou infiintata, trebuie sa fac acea adresa catre Oficiul National De Prevenire Combatere A Spalarii Banilor? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)