Împărteam masina cu un prieten deoarece munceam impreuna, eu fiind titularul masinii in acte, dar cumpărată de el. A dus masina la dezmembrare si refuzat sa imi dea banii.Pot depunde plângere penala?
Am lucrat la o companie de ridesharing, unul dintre colegi a trecut masina pe numele meu prin vânzare cumpărare, urmând a ne folosi amandoi de ea.Dupa o cearta acesta a dus-o la dezmembrări,fara acordul meu.Ce pot face in aceasta situatie? Banii nu vrea sa mi dea inapoi, iar eu am ramas fara masina.Se poate înainta o plângere penala?
Dupa ce am picat de 2 ori traseul, instructorul mi-a spus sa imi caut pe altcineva, pe motiv ca am intarziat cu banii, ca a auzit el anumite lucruri, fapt ce nu e adevarat. Intrebarea mea este: are voie sa refuze elevul, legal vorbind? momentan am schimbat instructorul, insa constat ca nu ma descurc pe masina sa si as vrea sa revin la primul instructor
Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a solutionat, insa nu gasesc decizia, am cautat dupa nr dosarului dar nimic.Intrebarea mea este la ce sa ma astept pt infractiunea de mai sus?