avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instructor auto refuza elevul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instructor auto refuza elevul

Instructorul poate refuza un elev care a picat traseul pe motivul unor neînțelegeri? Cursantul fiind deja obisnuit pe masina
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 00:29, 18 Septembrie 2019
Are voie, daca este instructor intr-o firma cu mai multi instructori, poti alege altul cu o masina asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi schimbare instructor Someoneelse Someoneelse Dupa ce am picat de 2 ori traseul, instructorul mi-a spus sa imi caut pe altcineva, pe motiv ca am intarziat cu banii, ca a auzit el anumite lucruri, fapt ce ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto cata-anca cata-anca Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am facut scoala de soferi in august-septembrie 2014. Orele de conducere le-am facut pe o corsa. Am dat o data traseul si am ... (vezi toată discuția)
Condus cat c avand doar b gigi33 gigi33 buna ziua in urma cu 2 zile m-a prins politia conducand autoutilitara cat C eu fiind in scoala pentru C+E ,am luat proba teoretica pentru C urmeaza traseul ... (vezi toată discuția)