avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obligatii instructor auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obligatii instructor auto

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am facut scoala de soferi in august-septembrie 2014. Orele de conducere le-am facut pe o corsa. Am dat o data traseul si am picat. O buna perioada de tomp am avut niste probleme si nu am mai putut da examenul. Acum 2 saptamani am sunat instructorul si mi-am mai cumparat niste ore de conducere. El a spus ca am nevoie doar de 2 ore si le-am luat mai aproape de examen (adica ieri si azi). Ieri cand ajung la scoala imi spune ca a schimbat masina si ca voi da pe un polo. Eu eram obisnuita cu acea masina. Problema e ca ju a zis nimic acum 2 saptamani cand l-am sunat sa cumpar ore... Oare nu avea nici o obligatie fata de noi, cursantii care am facut scoala pe acea masina? Eu am aflat ca dau examen pe o alta masina cu cateva zile inainte de examen si subt ft diferite masinile... Stiti cumva daca exista vreo lege care sa nu ii permita sa schimbe masinile dupa bunul plac???
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:05, 20 Martie 2015
Nu exista nicio lege in acest sens.
Discutati cu scoala de soferi sa va puna la dispozitie o masina similara cu cea pe care ati invatat sa conduceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto GFAdr. GFAdr. Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face ... (vezi toată discuția)