avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condus cat c avand doar B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condus cat c avand doar B

buna ziua in urma cu 2 zile m-a prins politia conducand autoutilitara cat C eu fiind in scoala pentru C+E ,am luat proba teoretica pentru C urmeaza traseul peste 2 luni avand si permis cat B de 8 ani ,asta fiind prima abatere ,cazier curat fara antecedente penale etc...
La ce ma pot astepta ,imi face dosar sau ma aleg doar cu amenda
Cel mai recent răspuns: gigi33 , utilizator 15:29, 9 Aprilie 2018
Dosar penal s-a facut. Este posibil sa scapati cu o solutie de renuntare la up.
pai autoutilitara care am condus era masina de scoala si aveam si instructorul auto langa mine numai ca nu aveam actele doveditoare cum ca sunt in scoala ca si cursant si nu am putut sa dovedesc iar masina nu avea inscripria scoala pusa pe ea.Cei de la politie mi-a oprit permisul pana ma prezint cu dosarul de candidat la sectie
Au zis ca nu este ceva grav
Mi-e mie frica sa nu imi dea amenda penala sau cv care sa iasa la cazier
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
gigi33, utilizator
Condamnarea la amenda penala se dispune de instanta.
Pai si in acest caz cu ce as putea sa ma aleg va rog sper sa nu afecteze in vreun fel cazierul
V-am raspuns in primul mesaj, nu cititi?

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis RaduDinVaslui RaduDinVaslui Salut, sunt Radu, am 18 ani si doresc si eu ajutor intr-o problema destul de serioasa. Ieri ma duceam cu tatal meu la bunici, iar dupa ce am iesit de pe ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul retinut noaso74 noaso74 Buna ziua. Situatia este in felul urmator: am condus cu permisul retinut in urma unui accident de acum 3 ani de zile, am lovit masina, nu s-a chemat politia ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 30 zile zamar26 zamar26 Am fost suspendat permisul pe 30 zile, amenda și puncte, conform art100/3/e,am călcat marcajul longitudinal dublu continu ce separa benzile, deoarece am ... (vezi toată discuția)