avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz de incredere

Am lucrat la o companie de ridesharing, unul dintre colegi a trecut masina pe numele meu prin vânzare cumpărare, urmând a ne folosi amandoi de ea.Dupa o cearta acesta a dus-o la dezmembrări,fara acordul meu.Ce pot face in aceasta situatie? Banii nu vrea sa mi dea inapoi, iar eu am ramas fara masina.Se poate înainta o plângere penala?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
Someoneelse, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:16, 10 Februarie 2020
Buna ziua,
Daca nu apare si colegul dvs. ca proprietar, puteti formula o plangere pentru abuz de incredere sau puteti sa il chemati in judecata in civil cu obligarea sa la plata sumei pe care ati investit-o si daune-interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere? olycr olycr Am si eu o mica problema , am facut cu un individ o intelegere , eu i-am dat masina mea el pe a lui , o zi, dupa care daca totul era ok faceam tranzactia . ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau nu? lore27 lore27 In primul rand Buna ziua. Am o problema si as avea nevoie de un sfat:acum 2 luni de zile am avut o problema cu masina personala(mai exact ii s-a spart ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera masina andrei_86 andrei_86 Am vandut masina unui prieten cu 1700 de euro fara a face vreun act ..ptr ca masina era luata prin credit autosi nu puteam face act de vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)