avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate mizamia

Activitate mizamia

Bună ! AJUTOR într-o problemă de moștenire. În privat vă rog!!!
Bună ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie despre o mostenire, cum se procedează? Eventual la un nr de tel??? MULȚUMESC MULT!
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc mult!!Pot sa va ezplic mai detaliat?
Discuție Mostenire
Care este termenul limita la care se poate face succesiunea dupa o persoana decedata?
Răspuns la discuția Cine plateste???
Amenda de circulatie si impozit pe masina vanduta in 2014 calculat pana in 2018
Răspuns la discuția Cine plateste???
Am fost cu sotia la Primaria din localitate si Domnul Primar mi-a zis ca daca nu erau divortati ea trebuie sa-i plateasca datoriile lui,desi el era doar luat in spatiu.S-a dus si copie dupa certificatul de deces,dar asta a fost raspunsul ce l-am primit.MULTUMESC!!
Buna seara!Am o ruda care este proprietara unei case cu teren,nu a divortat de sot, erau separati.Mentionez ca au avut un apartament impreuna,l-au vandut si au impartit banii si apoi s-au separat.Ulterior si-a primit sotul in casa,deoarece era bolnav,l-a luat in spatiu la primarie. Acum un an sotul a decedat si in septembrie 2018 sotia s-a trezit cu poprire pe salarul ei pentru o amenda de circulatie a sotului si un impozit pe o masina care i-a apartinut sotului si o vanduse in 2014,dar are impozite calculate de primarie inclusiv in 2018.Va rog, in numele ei sa-mi spuneti daca e legala poprirea ca ea sa plateasca datoriile sotului decedat.Va multumesc!