avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie despre o mostenire, ...

Bună ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie despre o mostenire, cum se procedează? Eventual la un nr de tel??? MULȚUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 18:04, 13 Iulie 2021
Buna ziua,

Daca expuneți situația, puteti primi răspuns și aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut nr. de telefon de la o societate de recuperari lunga lunga Buna ziua , am avut o problema cu o banca , m-i s-a cesionat creditul, iar acum nu mai stiu nimic de firma de recuperari! [editat], de 9 luni , nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am o intrebare legat de actiuni ,detinute de mama mea ... mariussom mariussom Buna ziua!Am o intrebare legat de actiuni ,detinute de mama mea care a decedat acum 3 ani,eu fizic nu le gasesc dar stiu ca are la o intreprindere care ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru mama care isi creste singura copilul in varsta de 2 anisori martinolivia1984 martinolivia1984 Buna ziua, As avea rugamintea de a ma ajuta si informa in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ajutor financiar( stat, institutie, organizatie care se ... (vezi toată discuția)