avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... caut nr. de telefon de la o societate de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

caut nr. de telefon de la o societate de recuperari

Buna ziua , am avut o problema cu o banca , m-i s-a cesionat creditul, iar acum nu mai stiu nimic de firma de recuperari! [editat], de 9 luni , nu am nici un nr de telefon la care sa raspunda cineva,si nu stiu ce se intampla in contiuare .
Va rog daca cineva stie sau este in aceasta situatie sa-mi raspunda , sau sa imi dea o adresa de email sau un nr. de telefon.

Va multumesc ! sunt disperata
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:57, 25 Iunie 2011
Puteti cauta respectiva firma la oficiul registrului comertului unde isi are sediul social. Daca nu aveti cunostinta despre localitatea unde societatea isi are sediul, aveti posibilitatea solicitarii de informatii de la oficiul national al registrului comertului.
Buna ziua,

Mergeti la banca in cauza si solicitati aceasta informatie! Cu sigutanta va vor ajuta!
mergi la banca care va dat imprumutul, ei au nr de telefon... eventual incearca la alta sucursala daca dai de vro "pitzi". ar trebui sa aiba si ei site pe net..
posibil sa nu mai fi nici la ei, poate au cesionat si ei mai departe... cel mai probabil te cauta dar ti.ai schimbat nr de tel si adresa.
[editat] nu cesioneaza. Ei se ocupa. Stai linistit, pune banii undeva sa-i ai. Te vor cauta ei, stai linistit ca doar sunt hartuitori
Daca vrei sa stai linistit fa o adresa la banca. Ei sunt obligati sa-ti raspunda.
[editat]
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)
Girant somat de firma de recuperari ifti1967 ifti1967 Buna ziua! Rog sprijin urgent la o situatie disperata in care ma aflu. In 2004 am girat o persoana ptr un credit de 4500 euro ptr o perioada de 5 ani. In ... (vezi toată discuția)
Card bancar neutilizat de cinci ani mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , In anul 2004 mi s-a deschis de catre angajator un card pe care incasam salariul . Nu imi amintesc daca la momentul respectiv am solicitat si ... (vezi toată discuția)