Buna ziua , am avut o problema cu o banca , m-i s-a cesionat creditul, iar acum nu mai stiu nimic de firma de recuperari! [editat], de 9 luni , nu am nici un nr de telefon la care sa raspunda cineva,si nu stiu ce se intampla in contiuare .
Va rog daca cineva stie sau este in aceasta situatie sa-mi raspunda , sau sa imi dea o adresa de email sau un nr. de telefon.
Puteti cauta respectiva firma la oficiul registrului comertului unde isi are sediul social. Daca nu aveti cunostinta despre localitatea unde societatea isi are sediul, aveti posibilitatea solicitarii de informatii de la oficiul national al registrului comertului.
mergi la banca care va dat imprumutul, ei au nr de telefon... eventual incearca la alta sucursala daca dai de vro "pitzi". ar trebui sa aiba si ei site pe net..
posibil sa nu mai fi nici la ei, poate au cesionat si ei mai departe... cel mai probabil te cauta dar ti.ai schimbat nr de tel si adresa.
[editat] nu cesioneaza. Ei se ocupa. Stai linistit, pune banii undeva sa-i ai. Te vor cauta ei, stai linistit ca doar sunt hartuitori
Daca vrei sa stai linistit fa o adresa la banca. Ei sunt obligati sa-ti raspunda.
[editat]