Am vandut firma noastra acu vreo 6 ani. Dar cel care l-a cumparat nu si-a schimbat sediul. Acum vin scrisori de la o firma de recuperare cum ca firma are datorie (3200 RON) pentru ca nu si-a achitat bilurile de tel mobil . Eu l-am sunat si i-am spus sa rezolve cu firma asta de recuperare i-am dat si un nr de telefon unde poate sa sune. I-am spus ca sa-si schimbe sediul dar inca nu a schimbat, spunand ca oricum vrea sa-l inchida in decembrie. Tot la noi vin scrisori de la Asociatia artistilor romani de radiodifuziune pentru taxa de radio.
Intrebarea mea este ne poate afecta in vreun fel aceasta situatie sau sa-l ignoram de tot ?
Daca firma este pe numele lui, faptul ca apare cu sediul in apartamentul nostru asta nu este vina noastra. El ar avea obligatia ca sa-si schimbe sediul. Dar ce putem face noi ca acest lucru sa se intimple? Ne deranjeaza faptul ca vin scrisori de la firme de recuperare pe adresa noastra.
Va ro sa ne sfatuiti.
Multumesc
Formulati-i o notificare prin care sa-l somati sa-si schimbe sediul.Trebuia ca la data cand ati intocmit actele ,ati cesionat partile sociale sa -l obligati sa-si schimbe sediul societatii.Dati-i termen 15 de zile si daca nu -si schimba sediul outeti sa-l chemati in judecata si sa-l obligati sa-si schimbe sediul social.Eu nu as lasa aceasta situatie in voia sortii.De ce sa fiti deranjati de debitorii lui si de corespondenta societatii in cauza.
Ii notificati atat la sediu( adica la dvs. acasa:thumbup:) cat si pe asociati la adresa de domiciliu ca intr-un termen rezonabil sa-si mute sediul, in caz contrar avand posibilitatea sa solicitati dizolvarea societatii in conformitate cu art. 237 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, sau intr-o alta varianta sa solicitati instantei sa dispuna radierea din registrul comertului a mentiunii referitoare la sediul social in conformitate cu art. 25 din Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului. Va sfatuiesc ca pentru aceste demersuri sa angajati un avocat.
Taxa radio
alinirimia
am preluat o firma care nu a functionat niciodata,era inregistrata in Bucuresti si a fost radiata si inregistrata in Hunedoara.Am primit o notificare de plata ... (vezi toată discuția)
Sediu social
belecuta09
Buna ziua,
As avea o rugaminte la Dvs - mama detine un apartament cu 3 camere si pe adresa ei a fost inregistrata acum 11 ani o societate (doar ca si sediu ... (vezi toată discuția)